Zorgzuster Twente
0437112100

U als verwijzer moet erop kunnen vertrouwen dat uw patiënt de juiste zorg krijgt, gegeven door ervaren professionals. Het is belangrijk dat uw patiënt die zorg snel krijgt en dat deze zorg past bij de persoonlijke omstandigheden van de patiënt.

Zorgzuster Twente onderscheidt zich door de patiëntgerichte manier van werken waardoor de zorg niet alleen aansluit bij de zorgvraag, maar ook bij de persoonlijke wensen van onze patiënten. Het welzijn van de patiënt staat voorop.

De zorgverlening start bij Zorgzuster met een persoonlijke intake bij de patiënt thuis. Hierdoor kennen wij de specifieke situatie en zetten de best passende zorgverlener in. De zorgverlening wordt altijd uitgevoerd door een professionele, zelfstandige zorgverleners met ruime ervaring in hun vak. De zorgverleners worden middels een strenge procedure geselecteerd.

Contact met u als zorgprofessional vinden wij belangrijk. Dit geldt overigens voor de hele mantel van zorgverleners. Korte communicatielijnen komen de kwaliteit van zorg en het welzijn van de patiënt ten goede.

Mocht u een patiënt hebben die thuiszorg nodig heeft of heeft u andere vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Zorgvrager Nieuws

  • Heeft u een Volledig of Modulair Pakket Thuis?
    Zit u in de Wet Langdurige Zorg? En maakt u gebruik van het VPT of MPT? Dan is Zorgzuster wellicht interessant voor u.
    Lees meer »

ZZP’er Nieuws

Er is geen nieuws

Algemeen Nieuws

  • Wkkgz Handreiking voor ZZP'ers
    De Wkkgz Handreiking informeert ZZP'ers in de zorg over de wettelijke verplichtingen die voor hen gelden.
    Lees meer »